Vraag het onze matrasexpert

Slaapkleding

Ieder persoon heeft een andere voorkeur qua kleding waar hij of zij 's nachts in slaapt. De redenen hiervoor kunnen verschillend zijn, denk hierbij aan comfort, temperatuur en smaak

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Slaapkleding

Slaapkleding

Er zijn veel verschillende kledingstukken verkrijgbaar om 's nachts in te slapen. Echter is het voor iedereen persoonlijk waar ze in slapen. Of dit nou in een oud t-shirt is, volledige pyjama of adamskostuum. 

Maar waar moet u wel op letten bij uw slaapkleding? 

Zorg dat het voldoende luchtig is. Materialen van katoen zijn geschikt om in te slapen. Materialen die slecht luchten zijn minder geschikt om in te slapen. Dit omdat het vaak warm kan worden onder dekens. 

Wat u in bed zult dragen zal dus erg afhankelijk zijn van de dikte van uw dekbed, soort matras, temperatuur in de slaapkamer en eigen gevoel. Het is belangrijk dat u er prettig in slaapt en dat het voldoende ventileert. Prefereert u toch een materiaal waar u wat meer in transpireert zorg dan wel dat het voldoende gewassen wordt zodat u in een fris slaapkostuum aan de nacht kunt beginnen.

 

 

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.