Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen

Tweepersoons bed

Formaten van bedden kunnen nogal verschillen. Heeft u een kleine slaapkamer waarop een groot bed met bedombouw niet past, dan zult u over het algemeen kiezen voor een kleiner type bed. Veelgebruikte tweepersoons bedden maten zijn in deze gevallen 120x200, 140x200 en indien u wat langer bent dan de gemiddelde lengte is het verstandig om te kiezen voor een matras in de lengte van 2 meter 10 of eventueel 2 meter 20.

Ga naar Welke Matras Hulp - Een gratis persoonlijk matras keuze advies

Tweepersoons bed : Alles wat u moet weten over het 2-persoons bed.

Tweepersoons bed

De meest verkochte maat tweepersoonsbed qua lengte is 2 meter. Indien u een standaard postuur hebt is het verstandig om te kiezen voor een tweepersoonsbed in dit formaat. Heeft u wat meer ruimte in uw slaapkamer, dan kunt u gerust kiezen voor een tweepersoons bed in de maat van 160x200 of 180x200. Bent u zelf ook wat langer dan gemiddeld, kies dan voor een bed in de lengte van 210 of 220.

Stel uw vraag direct aan een van onze matrasexperts

Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive.

Eerder gestelde vragen en antwoorden

Bezoekers van Welke-Matras.nl hebben nog geen vragen achter gelaten.