Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras Maandag: Matras reviews en beoordelingen Terug naar blog overzicht

Matras Maandag: Matras reviews en beoordelingen

Als u op zoek gaat naar een nieuw matras raadpleegt u doorgaans als eerste het internet. U gaat op zoek naar ervaringen en reviews van consumenten, maar welke berichten die u op het internet vind zijn nu waar? Welke forums, websites en toelichtingen moet u nu geloven? We helpen u op weg.

Matras Maandag: Matras reviews en beoordelingen

Trustpilot

Een goed voorbeeld van een betrouwbare website met reviews is Trustpilot. Trustpilot is een onafhankelijke organisatie welke reviews en beoordelingen plaatst van geverifieerde consumenten. Dit betekent dat elke beoordeling ook een echte beoordeling is en niet bijvoorbeeld gemanipuleerd door een belanghebbende partij. Dus ik raad u aan op het internet in ieder geval Trustpilot bij uw zoektocht naar een nieuw matras te betrekken. Andere goede voorbeelden van onafhankelijke reviews zijn de websites van beslist.nl en van de Consumentenbond.  In ieder geval vindt u op beide websites onafhankelijke informatie waar u zeker uw voordeel mee kunt doen.

Vinden van juiste bronnen.

Persoonlijk ben ik geen grote voorstander van de forums van Vara Kassa en Tros Radar. Want wat heeft u aan anonieme berichten die negatief van toon zijn en zeker geen argumenten aanreiken waarom men van een bepaald product geen grote fan is. Bij het vinden van de juiste bronnen op het internet heeft u natuurlijk uw eigen verantwoordelijkheid. Mag ik erop vertrouwen dat u in ieder geval Trustpilot bij uw keuze gaat betrekken?  

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.