Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras Maandag: Valkuilen en aanbiedingen Terug naar blog overzicht

Matras Maandag: Valkuilen en aanbiedingen

Bij het aankopen van een nieuw matras komt u in aanraking met soms wel erg actieve verkopers en geweldige aanbiedingen die te mooi zijn om waar te zijn. De een heeft een nog betere aanbieding dan de andere, maar wat zijn nu de valkuilen? En waar dien je op te letten bij een 'unieke' matras aanbieding? Peter Trompert, algemeen directeur van Select Comfort geeft uitleg in deze 3e editie van Matras Maandag.

Blijf altijd goed opletten bij het kopen van een matras.

Welke Matras maandag video

Mijn naam is Peter Trompert . Ik ben de algemeen directeur van Select Comfort. Vaak wordt aan mij de vraag gesteld wat zijn nou de belangrijkste valkuilen waar ik als consument op zoek naar een matras tegen aanloop?

Niet te snel of impulsief beslissen!

Allereerst kan ik u adviseren niet te snel en zeker niet te impulsief op allerlei aanbiedingen in te gaan. Tweede matras voor de halve prijs, 80% korting nu alleen vandaag dat zijn aanbiedingen die u wellicht aantrekkelijk vindt maar de kans dat u tot een verkeerd matras besluit is levensgroot.

Snelle verkopers.

Tevens wil ik u waarschuwen voor al te snelle verkopers, mensen die druk gaan zetten: van u moet vandaag echt beslissen want alleen vandaag geldt de aanbieding nog. Op dat soort verkoopgesprekken moet u niet in gaan.

Matras keren!

Daarnaast wordt regelmatig uitgelegd dat u matrassen moet keren en draaien om de levensduur van het matras te verlengen. In feiten zegt de verkoper op dat moment tegen u dit matras kan een langdurige belasting op dezelfde plaats niet aan. Met andere woorden, het betreft een mindere kwaliteit matras.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.