Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Waarom zijn matrassen webwinkels vaak veel voordeliger? Terug naar blog overzicht

Waarom zijn matrassen webwinkels vaak veel voordeliger?

Waarom zijn webwinkels op het gebied van matrassen zoveel goedkoper dan bijvoorbeeld slaapspeciaalzaken? Deze vraag kregen we van één van onze WelkeMatras? bezoekers. In Matras Maandag bespreken we het hoe en waarom. We horen ook graag uw mening en vervolgvragen.

Directe levering vanuit de fabriek en het overslaan van de detailhandel maakt het voor u voordelig.

Waarom zijn matrassen webwinkels vaak tot 70% goedkoper dan de detailhandel?

Via het internet zijn webwinkels in staat om uw bestelling zeer efficiënt en dus tegen de allerlaagste kosten af te leveren. Daarnaast maken de webwinkels vaak geen gebruik van geldverslindende reclamecampagnes. Maar de belangrijkste reden waarom webwinkels in prijs zo aantrekkelijk kunnen zijn is het gegeven dat de slaapspeciaalzaak doorgaans tweeënhalf tot drie keer de inkoopprijs aan marge berekent. Al deze zaken samengevoegd leiden ertoe dat webwinkels tot wel 70% goedkoper hun matrassen kunnen aanbieden dan de slaapspeciaalzaak. Wilt u meer hierover weten? Stel gerust uw vraag of plaats uw opmerkingen. We zullen uw vragen dan meenemen in ons wekelijkse item ‘Matras Maandag’.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.