Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Avek matrassen met voetverwarming Terug naar blog overzicht

Avek matrassen met voetverwarming

Last van koude voeten? Het zijn met name vrouwen die hierover klagen. Sokken of een kruik met warm water helpen ons al tientallen jaren van dit probleem af. Of je kunt natuurlijk ook jouw partner als verwarming gebruiken. Maar of hij of zij hiervan is gediend moet je op voorhand wel even vaststellen. Een onverwachte aanval van koude voeten wordt doorgaans niet gewaardeerd. Maar nu is er de Avek voetverwarming.

Nooit meer koude voten

Nooit meer koude voeten

Zoals zo vaak heeft een inventieve matrassenfabrikant voor een moderne oplossing gezorgd. In dit geval voor het koude voeten probleem.  Matrassenfabrikant Avek heeft  een matras met ingebouwde voetverwarming op de markt gebracht. De Avek voetverwarming kan alleen worden besteld in combinatie met een Avek matras of Avek matrastopper.  Naast het gegeven dat je van jouw koude voeten wordt afgeholpen zorgt de voetverwarming er voor dat je makkelijker en sneller inslaapt.

Veiligheid voorop

De verwarming, bestaande uit grafietdraden die  bijv. ook in autostoelen wordt verwerkt, wordt tijdens de fabricage ingebouwd in het matras. De bediening en de transformator bevinden zich buiten het matras. Het is een volledig veilig en betrouwbaar systeem.

Warme voeten voor een schappelijke prijs

De voetverwarming is binnen 5 minuten op temperatuur. Na 30 minuten wordt het systeem automatisch uitgeschakeld. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt  Euro  295,- per ligging. Voor iemand met koude voeten zeker het overwegen waard.

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.