Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

De Beddelicious boxspring B2000 stelt de klant centraal Terug naar blog overzicht

De Beddelicious boxspring B2000 stelt de klant centraal

Maar al te vaak slaap je slecht omdat het bed niet goed aansluit op jouw lichaam. De firma Sleeptrade zegt met de instelbare B2000 boxspring van het merk Beddelicious voor dit probleem de beste oplossing te hebben gevonden. Met deze boxspring wordt 100 procent rekening gehouden met lichaamsbouw, slaapgewoonten en voorkeuren aldus de fabrikant.

Door 4ZONE technologie persoonlijk instelbaar

De boxspring B2000  is voorzien van een unieke 4ZONE-technologie. De schouder-, lende-, bekken- en heupzone zijn elektrisch onafhankelijk van elkaar in te stellen. Van soepel naar extra stevig precies zoals de klant het wenst.

De collectie bestaat uit 3 verschillende matrassen en is verkrijgbaar vanaf € 495,-- (maat 70/80/90 breed en 200/210 lang). De matrassen hebben allen dezelfde hoogte en zijn opgebouwd uit een kern van pocketveren. De matrashoes is afneembaar en wasbaar. Indien gewenst kan de matras dezelfde stoffering krijgen als de boxspring. De topmatrassen worden in dat geval voorzien van speciale hoeslakens.

Een complete 2-persoons Beddelicious B1000 boxspring inclusief matrassen, hoofdbord en pootjes is al verkrijgbaar vanaf € 2.850,-- (maat 160/180 x 200/210). Voor de B2000 wordt een toeslag gerekend van € 600,- voor deze combinatie. Deze meerprijs is alleszins acceptabel te noemen voor het gebodene.

Bij een boxspring speelt ook het uiterlijk een belangrijke rol. De aangeboden stoffencollectie bevat vele verschillende soorten stoffen in vele verschillende kleuren. De boxspring past daardoor in elk interieur.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.