Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

De beste baby matras ter wereld Terug naar blog overzicht

De beste baby matras ter wereld

In Nederland is het vaak maar behelpen met een baby matras. Onze borelingen moeten het maar al te vaak doen met een goedkoop polyether matrasje.  Je zou er als baby haast een complex aan overhouden. Hoe anders is het gesteld in Amerika.  Daar is ten minste de Nook organische baby matras beschikbaar.

Alleen in Amerika verkrijgbaar

Onlangs presenteerde de firma Nook volgens haar eigen zeggen  de allerbeste baby matras ter wereld. Van unieke luchtdoorlatende lagen waardoor het binnenste van het matras wordt voorzien van zuurstof  tot de superieure zachtheid van natuurlijke eucalyptus vezels tot de unieke pebbled bovenlaag die voor de vereiste lucht- en warmtecirculatie zorgt. Elke detail van het matras is afgestemd op maximale luchtdoorlatendheid, niet-giftige stoffen en intelligent ontwerp. Kijk dat is nu eens een goede start in het leven.

Maar het matras moet natuurlijk wel praktisch zijn. Want vergis u niet in het vermogen van een baby om de natuurlijke behoeften de vrij loop te laten. Het matras is dan al snel nat.  De Nook matras is echter voorzien van een gepatenteerd boven materiaal dat met een doekje eenvoudig kan worden gereinigd.  Daarnaast is het matras beschermd tegen microben.

Volgens Nook is de kwaliteit van het matras dermate goed dat deze een leven lang meegaat. Het matras is dus een verantwoorde aanschaf indien u besluit tot een groot gezin. In ieder geval kunnen kinderen tot 4 jaar het matras probleemloos blijven gebruiken.

In Nederland is het Nook matras niet verkrijgbaar. Maar via het internet is een bestelling in Amerika snel geplaatst.

 

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.