Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

De eerste schone boxspring ter wereld is een feit Terug naar blog overzicht

De eerste schone boxspring ter wereld is een feit

De reclame advertenties schreeuwen het van de daken. Schone kleren, schone vloeren, schone auto’s, schone toiletten. We poetsen en reinigen ons dus suf. Maar over schone bedden wordt angstvallig gezwegen. Tot vandaag bleef het meest vervuilde gebruiksartikel in huis, ons bed, vrijwel onbesproken. Waarom? Omdat de beddenindustrie geen oplossing heeft. Aan deze situatie maakt de ClimaBest boxspring nu een einde. Met deze boxspring wordt het mogelijk om daadwerkelijk schoon en dus gezond te slapen.

Altijd gezond slapen door slimme oplossingen

Een bed is een gezondheidsschadelijke afvalbak  

Een matras van een jaar of 6 tot 7 bevat al gauw enkele kilo’s afval. Wat dacht u van miljoenen levende en dode huistofmijten, de stapel allergie veroorzakende uitwerpselen van deze diertjes, een berg lichaamsvocht, ongewenste bacteriën en schimmels en huidschilfers. Dat is de omgeving waar u elke nacht weer in doorbrengt. U weet dit vast wel, maar omdat een oplossing ontbrak wilt u er ook niet te lang bij stilstaan. Maar dat zou u nu juist wel moeten doen

climabest banner

ClimaBest boxspring

De ClimaBest boxspring is gebaseerd op slimme materialen. Die op een natuurvriendelijke wijze worden geproduceerd en functioneren. Baanbrekende technologieën die onder de labels Cairfull, Purotex en Protective op de markt worden gebracht vormen de basis van een verantwoorde nachtrust.

Purotex
De purotex technologie is een revolutionaire vondst om huisstofmijtallergie tegen te gaan. Allergische reacties worden tot vrijwel nul teruggebracht. Ook de ontwikkeling van astma wordt door Purotex sterk gereduceerd.

Cairfull
Deze 3- dimensioneel gebreide stof zorgt er voor dat de warmte en luchtstromen snel en adequaat kunnen plaatsvinden. Het lichaamsvocht dat ’s nachts verloren wordt, kan hierdoor de matras of boxspring niet bereiken.

Protective
Protective is een ademende filmlaag die voor de medische wereld is ontwikkeld. Deze filmlaag zorgt er voor dat stof, haren, vocht en overige lichaamsafvalstoffen uw slaapsysteem niet kunnen bevuilen.

Uitgerust met de beste matrassen                      

Vanzelfsprekend moet een boxspring comfortabel liggen, drukverlagend opereren en lichaamsondersteunend werken. Daarom is de ClimaBest boxspring naar keuze uitgerust met de A-kwaliteit matrassen van de merken Energy+ of MediActive.

Mooi en eigentijds

Tevens wilt u dat uw boxspring er fraai uitziet en een sieraad is voor uw slaapkamer. Ook met deze aspecten heeft de ClimaBest boxspring rekening gehouden.

Gratis proefslapen

Of de ClimaBest boxspring u zal bevallen, kunt u zelf vaststellen tijdens de 14 dagen gratis proefslaap periode.

Aantrekkelijke prijs

Nu zult u denken dat aan een dergelijk hoogwaardige boxspring een stevig prijskaartje hangt. Dat valt alleszins mee. De ClimaBest boxspring begint met een prijs van E 1.1.49,-

Voor een uitgebreide voorlichting gaat u naar de website van de ClimaBest boxspring.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.