Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Een kinder bed van Euro 35.000. Fantasie of werkelijkheid? Terug naar blog overzicht

Een kinder bed van Euro 35.000. Fantasie of werkelijkheid?

Elke ouder wenst het beste voor zijn kind. Maar sommige ouders gaan daarin wel heel ver. Bent u bijvoorbeeld bereid de prijs van een luxe auto neer te tellen voor een bed waar uw kind altijd van heeft gedroomd?

Als uw kind maar gelukkig is.

Toch blijken er voldoende ouders te zijn die bovenstaande vraag met ja beantwoorden. De Amerikaanse onderneming Posh Tots maakt o.a. de meest buitengewone kinder bedden ter wereld. Voor de bescheiden prijs van ongeveer Euro 35.000 bouwt deze onderneming bijvoorbeeld een echt kasteel bed voor uw kleine prinsesje. Het kasteel bed is voorzien van een glijbaan gemaakt van glasvezel, een wenteltrap en een balkon. Uiteraard wordt het hart van het bed gevormd door het beste matras dat er te krijgen is. Maar welk matras dat precies is wordt door de fabrikant in het midden gelaten. 

En nee, wij hebben ons bij het noemen van de prijs echt niet vergist in een extra 0. Maar als de prijs voor u toch iets te gortig is dan kunnen wij u geruststellen. Voor ongeveer Euro 15.000,- kunt u voor een uitgeklede versie van het kasteel bed kiezen. Maar of uw dochtertje dat weet te waarderen?

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.