Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

FreshBed –Schoon slapen door een bed dat lucht zuivert Terug naar blog overzicht

FreshBed –Schoon slapen door een bed dat lucht zuivert

FreshBed is het bed dat volgens de ontwikkelaars altijd schoon blijft. “Schoon” is dan ook een van de pijlers waarmee men de consument probeert te overtuigen. Hygiënisch slapen is een thema dat steeds meer in de belangstelling komt te staan. FreshBed speelt daar met een naar eigen zeggen innovatief slaapsysteem handig op in.

Slaaphygiene is een trending toppic

Volgens de ontwikkelaars  van het FreshBed zorgt dit bed niet alleen voor een schoon bed, maar ook voor een schonere slaapkamer. Alle lucht uit de slaapkamer wordt opgezogen en gefilterd. Hiervoor is een gepatenteerd klimaat- en ventilatietechnologie verantwoordelijk. Deze is  in de bedbodem aangebracht. De schone lucht wordt o.a. naar het matras geleid.

De ontwikkelaars beweren dat het  klimaatsysteem er voor zorgt dat de slaper het ook nooit meer te warm of te koud heeft. Het afgescheiden lichaamsvocht wordt doelmatig en geruisloos afgevoerd. Het matras en het beddengoed hoeven daardoor geen vocht op te nemen. Volgens de fabrikant blijft het FreshBed daardoor gevrijwaard van vocht, schimmel en huismijt.

Over het prijskaartje van het FreshBed wil de enige dealer in Nederland Bröring Slaapcomfort te Amsterdam geen informatie verstrekken aan Welke matras?. Wij werden  op dit punt keurig afgewimpeld door een allervriendelijkste dame.  Het is ons nog niet eerder overkomen dat een aanbieder van een bed de prijsrange niet met potentiele klanten wenst te delen. Wel een beetje vreemd als je een bed wilt verkopen.  Of zou het prijskaartje zodanig hoog uitvallen dat kopers op voorhand worden afgeschrikt?

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn 2 reacties

Karin Dijksman

op Zondag 10 maart 2013 om 14:22 uur


Dag Theo,

Graag reageer ik namens FreshBed op het artikel. De prijs van FreshBed is geen geheim :-) een eenpersoonsbed is 4500 euro en voor een tweepersoons bed betaal je 8900 euro.
En bij deze nodigen we je uit om het bed in de winkel uit te proberen, dan kun je zelf ervaren hoe het werkt.

Groetjes, Karin Dijksman

Theo Lentjes

op Woensdag 13 maart 2013 om 19:08 uur


Dag Karin,

Bedankt voor de toelichting! Ik kom graag eens langs om het bed uit te proberen.

Groetjes,
Theo

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.