Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Geen last meer van snurkgeluiden Terug naar blog overzicht

Geen last meer van snurkgeluiden

Nederland telt meer dan 6 miljoen mensen die snurken. Dit heeft invloed op de hele maatschappij. Het snurken veroorzaakt namelijk heel veel geluidsoverlast bij de partners van de personen die snurken. Opmerkelijk is dat partners van snurkers vaker de huisarts bezoeken dan partners van niet- snurkers. Gelukkig hebben ex-Nokia audio- experts hier een oplossing voor gevonden met de QuietOn Sleep-oordopjes. Maar hoe werkt het product en wat zijn de eigenschappen ervan?

De QuietOn Sleep- oordopjes zijn kleine dopjes die tijdens het slapen snurkgeluiden wegfilteren. Een andere voordeel ervan is dat het klein is en comfortabel zit. Het is wel zo dat het apparaat alleen de snurkgeluide wegfiltert; andere geluiden kunt u dus gewoon horen. De batterijen van de dopjes kunnen 20 uur mee. Op dit moment zit het product nog in de productiefase. Naar verwachting zal het vanaf oktober 2018  beschikbaar zijn in de winkel voor een prijs van 240 dollar.  (Bron: Dutchcowboys. Beeld: QuietOn.)

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.