Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Goed slapen is wat premier Rutte nu moet doen Terug naar blog overzicht

Goed slapen is wat premier Rutte nu moet doen

Morgen is het de beurt aan premier Rutte. Dan mag hij namens de regering het woord voeren tijdens de algemene beschouwingen. Dat wordt een marathon zitting die een fysieke en mentale aanslag pleegt op de premier.

Voorkom een Balkenende herhaling

En hoe kun je nu een dergelijke beproeving het beste doorstaan? Door goed gemutst en uitgerust aan de dag te beginnen. Dat eerste is de heer Rutte wel gegeven. Hij staat immers bekend als de altijd kordate en goedlachse premier. Het tweede kun je bereiken door een aantal nachten van tevoren goed te slapen. Dus premier Rutte: Op tijd naar bed vanavond.

Een goed matras is de basis

Maar nog belangrijker is dat de heer Rutte zelf ook gaat helpen het centraal planburo te verslaan door de beurs te trekken. Niet dat hij nu ineens een nieuwe auto of ander huis moet kopen. Maar uiteraard wel een nieuwe matras. Want een goed matras vormt de basis voor een  perfecte nachtrust. 

Slecht matras zorgt voor aftreding

Dat premier Rutte het advies van WelkeMatras? zal opvolgen zal noch hemzelf noch iemand anders verbazen. Het was de heer Rutte immers die een motie van wantrouwen indiende in 2009 tijdens de algemene beschouwingen. Tegen wie vraagt u zich nu misschien af? Het slachtoffer destijds was premier Balkenende die al wankelend en zichtbaar oververmoeid het parlement te woord stond. Het resultaat van te weinig slaap ingegeven door wellicht een slechte matras.

Zonder een goede nachtrust en het juiste matras is dus ook een politieke loopbaan niet gezekerd.  Het is maar dat u het weet. Premier Rutte weet het al een aantal jaren.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.