Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Het Emma matras - een verpulverend resultaat? Terug naar blog overzicht

Het Emma matras - een verpulverend resultaat?

Matras.info heeft een zogenoemde 'unboxing' video gemaakt van het Emma matras, een matras dat door de Consumentenbond is uitgeroepen tot beste matras uit de test. In de video laat matras.info zien dat de toplaag van het Emma matras met de hand eenvoudig te verpulveren is.

Door de Consumentenbond is het Emma matras uitgeroepen tot beste matras uit de test. Dit resultaat wordt met name behaald door een hoge score op levensduur, namelijk een 9,3. Dat is een uitstekend resultaat maar zeker niet uitzonderlijk. Aan het Energy+ matras bijvoorbeeld kende de Consumentenbond zelfs een 9,4 toe.

Hoe goed de levensduurtesten van de Consumentenbond ook mogen zijn, de realiteit waar een matras 10 jaar bloot aan staat is in een testsituatie niet na te bootsen.

En daar zit voor het Emma matras nu net het probleem. Uit de onderstaande videofilm van matras.info blijkt dat de toplaag van het Emma matras met de hand eenvoudig is te verpulveren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik een dergelijk “verpulverend” effect nog niet eerder ben tegengekomen. Mocht je na het zien van de videofilm toch een Emma matras willen aanschaffen, voer dan vlak voordat de 100 dagen proefperiode is afgelopen de handmatige test uit die je op de videofilm hebt gezien. Pas dan weet je het zeker.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.