Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Het handigste kussen voor op reis? Terug naar blog overzicht

Het handigste kussen voor op reis?

Als je op reis gaat, of het nou met de auto is, of met het vliegtuig of de bus; een lange trip is bijna nooit écht comfortabel. Op Kickstarter wordt een nieuw reiskussen voorgesteld: MonPère.

Er zijn al ontelbaar veel reiskussens op de markt gebracht. De bekendste variant is het U-vormige kussen dat in allerlei soorten en maten te kopen is. Je kunt er een kopen met piepschuim bolletjes, een soort gel-substantie of traagschuim. En eerlijk is eerlijk, geen van allen bieden echt comfort tijdens het reizen. Een nieuw initiatief doet een poging om een reiskussen op de markt te brengen dat naar eigen zeggen echt fijn is om op in slaap te vallen terwijl je onderweg bent. De bedenkers achter MonPère wilden een nieuw type reiskussen op de markt brengen dat zowel comfortabel is als ‘cozy‘.Het Kickstarter-project heeft zijn doel van het startkapitaal van 22 duizend euro al ruimschoots gehaald. Met een opbrengst van meer dan 78 duizend euro is het dan ook zeker dat dit kussen in de productie gaat.

Het bijzonder uitziende kussen is speciaal ontworpen zodat jij in slaap kunt vallen in je favoriete slaaphouding. Het kussen heeft qua vorm wat weg van een lange arm met aan beide zijden een grote hand waar je je hoofd in kunt laten rusten. Je kunt het ene uiteinde van het kussen achter je rug langs of onder je arm langs binden, en de andere kant zó buigen dat je hoofd gemakkelijk in de hand kan liggen. Hiervoor kun je de vingers individueel buigen, maar ook de complete hand. MonPère is gemaakt van stevig silicone-materiaal dat goed ondersteuning biedt. De prijs bedraagt E 57,- (Bron/beeld: want.nl)

De foto vam de kussen kan je zien op: https://www.want.nl/reiskussen-monpere-pillow/

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.