Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Het Lomme bed: Durf te dromen Terug naar blog overzicht

Het Lomme bed: Durf te dromen

Welke matras? start een rubriek over opvallende en soms zelfs extreme bedden. Bent u tegen een bed aangelopen waarvan u vindt dat deze in onze rubriek niet mag ontbreken, laat het ons dan weten. Vandaag willen wij aan u het Lomme bed voorstellen.

Slapen als een baby in het futuristische Lomme bed.

LOMME is de afkorting van Light Over Matter Mind Evolution. De onderneming  ontwerpt, ontwikkelt en produceert producten die natuurlijk zijn, het leven verbeteren en de geest rijp maakt  voor een schoner, gezonder en gelukkiger bestaan.

De Lomme wereld creëert een omgeving dat verschillende elementen omvat: licht, kleur, geluid en gevoel. Met de bedoeling dat de zintuigen worden gestimuleerd  en de geest en hersenfuncties worden ontwikkeld.  Lomme creëert een sfeer om te ontspannen en tot een beter begrip van jezelf te komen.

Aan de realisatie van het Lomme bed is twee jaar onderzoek naar slaap gewoonten, slaap problemen en slaap therapieën voorafgegaan.  Met behulp van licht, geluid en massages biedt het Lomme bed een omgeving om te verjongen, te mediteren en vooral te slapen.

Wekker van  Licht

Het Lomme bed is uitgerust met een futuristisch verlichtingssysteem dat functioneert als een therapeutisch wekker. Ter bevordering van het inslapen simuleert de verlichting een zonsondergang die langzaam verdwijnt in de duisternis. De slaper wordt gewekt met een gesimuleerd ochtendlicht.

Kleur Therapie

Kleurentherapie of chroma therapie  is een methode van de alternatieve genezing. Beoefenaars gebruiken gekleurd licht om het lichaam spiritueel, mentaal, emotioneel en fysiek in evenwicht te brengen. De verlichting geïntegreerd in het Lomme bed kan gemakkelijk worden aangepast in kleur en sterkte.

Geluidsysteem

De unieke cocon vorm van het Lomme bed fungeert als een barrière voor geluiden van buitenaf. Met de ingebouwde iPod en het luidsprekersysteem wordt de slaper ondergedompeld in een warm bad van ontspannende en meditatieve muziek.

Matras

Het Lomme bed is uitgerust met een luxe drukverlagende traagschuim matras.

Gerelateerde artikelen

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.