Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Ikea matrassen nu ook via webshop verkrijgbaar Terug naar blog overzicht

Ikea matrassen nu ook via webshop verkrijgbaar

Het kon ook niet uitblijven. Het woonwarenhuis Ikea heeft een groot deel van haar assortiment aan een webwinkel toevertrouwd. Op ikea.nl krijg je nu niet alleen informatie over de Ikea producten zelf maar kan ongeveer de helft van het assortiment waaronder matrassen online worden besteld.

Kopen van een matras via het internet steeds gewoner

De aankondiging van de webwinkelactiviteiten is al een tijd geleden gedaan door Ikea. Maar vorige week was het dan zo ver. De webwinkel van Ikea met ongeveer 6000 artikelen is live.  Een beperkt aantal ikea matrassen varianten, te weten 12 in totaal, zijn sinds kort online verkrijgbaar.

Met de komst van de Ikea webshop zal het bestellen van een matras via het internet nog gewoner worden. Steeds meer consumenten zijn via het internet op zoek naar een matras. Dat aantal zal in de toekomst alleen maar toenemen. Het bestellen van een matras via een webwinkel is vandaag de dag zeker geen uitzondering meer. Het Ikea initiatief zal daar mede bij helpen.

Goed advies en proefslapen

Via een webwinkel een matras ongezien en zonder proefslapen aanschaffen houdt wel een zeker risico in. Maar als de webshop een goed advies verstrekt  en gratis proefslapen aanbiedt voor een langere periode dan wordt dit risico tot 0 teruggebracht. Dan is het kopen van een matras via een webshop veel vertrouwder dan het aanschaffen van een matras via een slaapspeciaalzaak. Immers in de slaapspeciaalzaak is het nog altijd gebruikelijk dat u na 5 of 10 minuten proefslapen een definitieve beslissing moet nemen. Proefslapen is tot de slaapspeciaalzaak nog niet doorgedrongen. Het zal toch eens tijd worden.

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.