Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Je wordt succesvol als je goed slaapt Terug naar blog overzicht

Je wordt succesvol als je goed slaapt

Amerikaanse onderzoekers van Potential Project concludeerden dat mensen die goed slapen meer kans hebben om succesvol te worden. Maar waarom is slaap zo belangrijk?

Discipline

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 35.000 respondenten die de leiderschapsrol hebben binnen bedrijven. Volgens de Amerikaanse onderzoeksbureau Potential Project zijn veel mensen leider geworden door hun discipline. Zij hebben hun hele leven lang al de discipline gehad om op tijd naar bed te gaan en zijn daarom omhoog geklommen in organisaties.

De meeste managers onder de raad van bestuur slapen gemiddeld vijf uur per dag. De werkzaamheden die ze overdag niet af krijgen, proberen ze te maken in de uren dat ze horen te slapen. Juist door het slaaptekort neemt het prestatievermogen af en duurt het dus langer om een taak af te krijgen. Een persoon komt op deze manier in een vicieuze cirkel terecht.

Door goed uit te rusten, kan een persoon zijn werkzaamheden binnen een veel kortere tijd afmaken. Bovendien is een fitte leider veel inspirerender.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.