Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Leren om beter te slapen Terug naar blog overzicht

Leren om beter te slapen

Slaap je slecht omdat je er ’s nachts uit moet om te plassen, of andersom? Volgens slaapoefentherapeute Ria Geurtsen uit Lelystad het laatste. Slecht slapen is de oorzaak van veel klachten, stelt ze. Sommige mensen krijgen er zelfs een burn-out van.

Geurtsen zegt dat mensen vaak veel te druk zijn, te veel doen en te weinig tijd voor rust en ontspanning nemen. In de slaapoefentherapie leren ze bijvoorbeeld om ‘op te sloomen’. Dat wil zeggen: richting het slapen gaan langzaam maar zeker de druk van de ketel halen. Volgens Geurtsen valt met ander gedrag en diverse oefeningen veel te doen aan slaapproblemen.

De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische aanpak. Slaapoefentherapeuten zijn hiervoor speciaal bijgeschoold en leren continu verder op basis van recente inzichten en nieuwe wetenschappelijke publicaties. Meer informatie. (Bron/Beeld: Omroepflevoland.)

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.