Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Live matrassentest bij Ikea Terug naar blog overzicht

Live matrassentest bij Ikea

Vorige week was de slaapkamerafdeling van de Haarlemse IKEA-vestiging het decor van een grootschalige matrassentest. 50 mensen waren uitgenodigd voor een wel heel bijzondere pyjama party.

Bijzondere pyjama party op unieke locatie

Matrassentest

De matrassentest werd ingeluid op de beats van gelegenheids DJ Dennis van der Geest. En de choreograaf Dan Karaty van het populaire tv-programma So you think you can dance zorgde voor de juiste dance acts.

De 50 gasten gingen na dit muzikale intro proefslapen op een vooraf geselecteerd matras.  Dit matras was afgestemd op de lichaamsvorm en slaaphouding van de testpersoon.

Annique van der Valk, Public Relations IKEA , licht de matrassenactie toe. Met de matrassenwijzer op IKEA.nl kun je zien welke matras het beste bij jouw lichaam en slaaphouding past. Vervolgens kun je komen proefliggen in de winkel. Heb je je aankoop gedaan en ben je thuis toch niet helemaal tevreden, dan mag je je matras nog tot 90 dagen inruilen voor een ander matras. De beste manier om een nieuwe matras te testen is natuurlijk door er op te slapen, aldus mevrouw Van der Valk. De redactie van Welke matras? sluit zich hierbij volledig aan. Want proefslapen moet.

 

Na de proefnacht werden de gasten gewekt met een lesje ochtendgymnastiek en natuurlijk ontbrak het befaamde IKEA-ontbijtje niet. Of de gasten goed hebben geslapen laat IKEA ons niet weten. Dat is jammer want daar zijn wij natuurlijk helemaal in geïnteresseerd.

 

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.