Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

LivingComfort matraswizard Terug naar blog overzicht

LivingComfort matraswizard

Vanaf vandaag is het voor u nog makkelijker om het matras te vinden dat bij u past. Op de website van LivingComfort vindt u nu een handige wizard waarmee u het perfecte matras vindt. 

Vind via de matraswizard voor u het beste matras!

Welke matras kiezen?


Op de website van LivingComfort vindt u vanaf nu de matraswizard. De matraswizard is een hulpmiddel die u het perfecte matras laat vinden. Deze tool selecteert het matras dat bij u past op een aantal cruciale punten.

De punten waarop wordt gefilterd zijn:

  •  Lichaamsgewicht: Binnen dit onderwerp wordt er gefiltert op tenger, gemiddeld en stevig. 
  •  Prijsklasse: Niet iedereen heeft dezelfde bestedingsmogelijkheden in ons land, vandaar dat u zelf kunt bepalen hoe veel u uit wilt geven.
  •  Leeftijd: Elke leeftijd brengt andere eisen en wensen met zich mee
  •  Lichaamsklachten: Mocht u last hebben van lichaamsklachten zult u wat kritischer naar een matras kijken dan mensen die geen lichaamsklachten hebben.
  •  Reden: De reden om een nieuw matras te kopen kan per persoon verschillen, dit is erg belangrijk in de aankoop van het matras. Heeft u lichaamsklachen, slechte nachtrust of is uw matras gewoon aan vervanging toe?

Nadat u aangegeven heeft wat uw voorkeuren zijn verschijnt er direct een top drie van matrassen die het beste bij u past. 

Naast de mogelijkheden op welke-matras: ''matrassen vergelijken en matrashulp'' is de matraswizard van LivingComfort ook een mogelijkheid om het juiste matras voor u te vinden.

Klik op deze link en vul direct de wizard in op LivingComfort

Wij horen graag wat u van de matraswizard vindt. 

 

Over de auteur

Lars Smidt
heeft net zoals veel mensen in Nederland een passie voor slapen. Hij is medewerker bij LivingComfort (bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.