Vraag het onze matrasexpert

Matraskeuze Hulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

LivingComfort matraswizard Terug naar blog overzicht

LivingComfort matraswizard

Vanaf vandaag is het voor u nog makkelijker om het matras te vinden dat bij u past. Op de website van LivingComfort vindt u nu een handige wizard waarmee u het perfecte matras vindt. 

Vind via de matraswizard voor u het beste matras!

Welke matras kiezen?


Op de website van LivingComfort vindt u vanaf nu de matraswizard. De matraswizard is een hulpmiddel die u het perfecte matras laat vinden. Deze tool selecteert het matras dat bij u past op een aantal cruciale punten.

De punten waarop wordt gefilterd zijn:

  •  Lichaamsgewicht: Binnen dit onderwerp wordt er gefiltert op tenger, gemiddeld en stevig. 
  •  Prijsklasse: Niet iedereen heeft dezelfde bestedingsmogelijkheden in ons land, vandaar dat u zelf kunt bepalen hoe veel u uit wilt geven.
  •  Leeftijd: Elke leeftijd brengt andere eisen en wensen met zich mee
  •  Lichaamsklachten: Mocht u last hebben van lichaamsklachten zult u wat kritischer naar een matras kijken dan mensen die geen lichaamsklachten hebben.
  •  Reden: De reden om een nieuw matras te kopen kan per persoon verschillen, dit is erg belangrijk in de aankoop van het matras. Heeft u lichaamsklachen, slechte nachtrust of is uw matras gewoon aan vervanging toe?

Nadat u aangegeven heeft wat uw voorkeuren zijn verschijnt er direct een top drie van matrassen die het beste bij u past. 

Naast de mogelijkheden op welke-matras: ''matrassen vergelijken en matrashulp'' is de matraswizard van LivingComfort ook een mogelijkheid om het juiste matras voor u te vinden.

Klik op deze link en vul direct de wizard in op LivingComfort

Wij horen graag wat u van de matraswizard vindt. 

 

Over de auteur

Lars Smidt
heeft net zoals veel mensen in Nederland een passie voor slapen. Hij is medewerker bij Living Comfort (bekend van de matrasmerken Energy+, MediActive & Totalfit).

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.