Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras - 3D vezelvlechtwerk Terug naar blog overzicht

Matras - 3D vezelvlechtwerk

3D vezelvlechtwerk is een relatief nieuw materiaal voor matrassen. Door middel van een driedimensionale techniek worden twee weefsels verbonden met duizenden verticale vezels. Met als gevolg een superieur lig- en slaapcomfort.

Nieuw technologie zorgt voor superieur lig- en slaapcomfort

Het 3-D materiaal bestaat uit 100% polyester monofilament.  Monofilament is draad dat bestaat uit een enkele vezel . Het is hierdoor zeer brandveilig en volledig recyclebaar. 3D-vezelvlecht heeft uitstekende lucht- en vochtdoorlatendheid en zorgt voor een gezond en droog slaapklimaat.

Matrashoezen gemaakt van 3D-vezelvlechtwerk zijn anti-allergeen, antistatisch, vrij van schadelijke stoffen en resistent tegen huisstofmijt en schimmels.

ClimaBest Protector

Een uitstekend voorbeeld van een product dat door 3D-vezelvlechtwerk is geconstrueerd is de ClimaBest Protector

Deze matrasbeschermer is vochtregulerend, ademend en verhoogt het slaapcomfort door de unieke Cairfull® breistructuur. De  Protector is tevens allergeendicht dankzij natuurlijke Purotex® probiotica. Een probioticum is een micro-organisme waaraan een gezondheid bevorderende werking kan worden toegeschreven. In het geval van de ClimaBest Protector ruimen de probiotica de allergie veroorzakende uitwerpselen van de huisstofmijt op.

Gerelateerde artikelen

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.