Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras - Ergernissen op vakantie Terug naar blog overzicht

Matras - Ergernissen op vakantie

Als je op vakantie gaat wil je eigenlijk nergens aan ergeren, maar gewoon genieten en ontspannen. Helaas wordt dit voornemen vaak verstoord door factoren waar je geen invloed op hebt. Met stip op één staat al jaren overlast van de buren in zowel hotels, appartementen als op de camping. Geluidsoverlast, een onprettig matras, en het ergeren hieraan, kan ervoor zorgen dat je nachtrust wordt verstoord. Voor veel mensen is juist de vakantie een mogelijkheid om eens even heerlijk ‘bij’ te slapen. Één van de voor de hand liggende oplossingen is om altijd en overal oordopjes mee te nemen, zodat je echt kan relaxen op vakantie.

Tegenvallende matrassen zijn een grote bron van ergernis op vakantie.

Naast geluidsoverlast zijn ook tegenvallende bedden een grote ergernis op vakantie. Juist op vakantie wil je heerlijk slapen om helemaal uitgerust terug te keren. Veel mensen zijn echter niet tevreden over hun matras in de gehuurde accommodatie. Hierbij is vaak de klacht dat deze veel te hard of juist veel te zacht is.  Na meerdere dagen slapen op deze matrassen, krijg je vaak rugpijn, wat nog meer de vakantie kan verpesten. Volgens de algemeen manager van Vakantiepanel.nl is het lastig om iedereen tevreden te stellen over het matras in accommodaties. Dit heeft te maken met het feit dat de voorkeur voor een bepaald matras erg persoonlijk is.

Oplegmatras

Een mogelijke oplossing hiervoor is om zelf een luchtbed of een oplegmatras van thuis mee te nemen en bovenop het matras in de accommodatie te leggen. Op deze manier kun je toch goed slapen en welverdiend genieten van je vakantie!

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.