Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras – Duitse binnensteden weren matrassen winkels Terug naar blog overzicht

Matras – Duitse binnensteden weren matrassen winkels

Ze zijn in elke Duitse stad op grote schaal aanwezig: discount matrassen winkels . Elke belangrijke toegangsweg naar de binnenstad wordt vrijwel gedomineerd door deze outlets. De vraag die de diverse gemeenteraden zich nu stellen: Hoeveel van deze matrassen winkels zijn er nodig?

Genoeg matrassen discounters op toegangswegen

Met name in het Ruhrgebied  is de dichtheid van matrassen winkels ongekend groot. Het bezwaar is dat deze winkels het publiek uit de binnensteden wegtrekken.  Alleen al in de stad Essen zijn er  7 van de 800 Duitse Matrassen Concord winkels te vinden. Van het Dänische Bettenlager, 1000 winkels in Duitsland, zijn in elke stad zeker wel 3 winkels aanwezig.

Matrassen winkels

In Bochum heeft de gemeenteraad nu besloten een stop te zetten op nieuwe matrassen winkels die zich aan de rand van de binnenstad willen vestigen. Matrassen winkels zijn onlangs tot centrum-relevante winkels gebombardeerd. Dat betekent dat nieuwe matrassen discounters geen vergunning meer krijgen om zich aan de rand van het stadscentrum te vestigen. Op deze wijze zal het winkel stadshart beschermd worden zo is de overtuiging van het Bochumse stadsbestuur.

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.