Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras – Opleg matras Froyo houdt het bed koel Terug naar blog overzicht

Matras – Opleg matras Froyo houdt het bed koel

Nu er weer warme dagen zijn aangekondigd is het tijd om na te denken over de hete nachten die er  ongetwijfeld weer aan komen waardoor de slaap ernstig wordt verstoord. Natuurlijk kun je een airco aanschaffen. Maar het Japanse Trend Shop heeft met de Froyo de oplossing in huis voor wie op hete nachten uit zijn bed glijdt van het zweet.

Geen warm bed meer in de zomer

De Froyo, of voluit Air Conditioned Bed Mat Soyo, is een soort opleg matras die voorzien is van een ventilator. Met 3 verschillende standen voor de ventilatielucht kan de slaper zelf instellen hoe koel hij het wil hebben. Het opleg matras is tevens voorzien van een timer.

Voor de elektriciteitskosten hoeft u de aanschaf niet te laten. De Froyo is opgebouwd uit energiebesparende materialen. Het gebruik kost een paar cent per nacht.

De oplegmatras is half de afmeting van een normaal bed. Dus het past altijd. De hoes kan eenvoudig in de wasmachine worden gereinigd. De Froyo kost ongeveer Euro 185.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.