NOTICE: 8 Undefined index: author_id, in file: /data/sites/web/welke-matrasnl/subsites/welke-matras.nl/p4mcms/modules/blog/controllers/blog_controller.php on line: 435 Matras – Slecht matras bederft vakantie
Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras – Slecht matras bederft vakantie Terug naar blog overzicht

Matras – Slecht matras bederft vakantie

De vakantie is toch ook bedoeld om goed uit te rusten en lekker te slapen. Maar de praktijk is vaak heel anders. Krakende of doorhangende matrassen,  piepende bedden, slappe kussens of een matras waarbij de veren in je rug prikken verstoren menig vakantieplezier.  U komt gebroken thuis weer aan waarbij u verlangt naar uw vertrouwde matras.

 

De oplossing is er maar vraagt om een investering

Vakantiepanel.nl heeft een onderzoek uitgevoerd onder 900 vakantiegangers. Het resultaat is verbijsterend te noemen. Een slecht bed heeft bij maar liefst 87% van de ondervraagden voor een bedorven vakantie gezorgd. En als u nu denkt dat dit alleen voorkomt bij goedkope vakantiebestemmingen dan heeft u het mis. Ook de bedden in de luxe hotels zijn vaak voor verbetering vatbaar. 

2/3 van de deelnemers aan het onderzoek meldt soms tot regelmatig met een slecht bed te zijn geconfronteerd tijdens de vakantie.  Voor 40% van de respondenten betekent dit dat de vakantie deels was bedorven. 47% van de bij het onderzoek betrokken vakantiegangers was van mening dat de vakantie door een slecht bed geheel in het water was gevallen.

Te hard matras

De belangrijkste klacht was dat het matras te hard was. Dit werd door de helft van de mensen zo ervaren. Op zich is dat niet vreemd. In de belangrijke vakantielanden waaronder Duitsland, Spanje en Turkije slaapt de lokale bevolking op voor Nedrelandse begrippen harde matrassen. Andere veel genoemde klachten waren:

2. - Matras is te zacht

3. - Bed piept en kraakt

4. - Bed is te kort

5. - Bed is te smal

Bovengenoemde klachten zijn niet de enige oorzaken van slapeloze nachten tijdens de vakantie. Veren die door het matras heen steken en matrassen die te kort of te smal zijn verhogen de vakantievreugde ook niet. Maar ook doorgezakte bedden, slechte kussens en vieze matrassen zijn een veel genoemd. Als punt van ergernis.

Het ideale matras bestaat

Natuurlijk is het moeilijk ieder vakantieganger tevreden te stellen. Maar er zijn tegenwoordig matrassen verkrijgbaar waar zelfs de meest kritische vakantieganger zich gelukkig mee zal prijzen. Zogenaamde traagschuim of Nasa matrassen zorgen voor een hoog ligcomfort en uitstekende lichaamsondersteuning om zelfs de meest kritische vakantieganger tevreden te stellen. De investering in dergelijke matrassen zal snel worden terugverdiend. Want een uitgeslapen vakantieganger komt zeker terug. Of schrijft een positief bericht op een beoordelingssite. 

Meer over linkpages.nl

 

 

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.