Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras met kluis Terug naar blog overzicht

Matras met kluis

In deze sombere economische tijden is het vertrouwen in banken niet altijd optimaal aanwezig. Zeker niet als je  de berichten leest over de staat van sommige banken in Zuid-Europa. Maar ook cyberaanvallen op onze nationale banken hebben onlangs tot aansporingen geleid om altijd cash geld in huis te houden. En dan vormt het matras toch wel weer de vertrouwde opbergplek.

 

Hadden onze voorvaders toch nog gelijk

Matras safe

Doordat het vertrouwen in de Spaanse financiële markten tot een minimum is gedaald heeft het Spaanse bedrijf Dess een matras met ingebouwde en gepantserde kluis ontwikkeld.  Het nieuwe product, “Caja de ahorros Micolchon — Spaans voor "Mijn matras safe",  is onlangs  op de markt gebracht. De kluis is voorzien van een aparte cijfercode.

Zo hoef je je geld dus niet meer naar de bank te brengen. Maar slaap je erop waardoor het veilig is. Het matras kost tussen de Euro 480 en Euro 900. Vooralsnog is het matras alleen in Spanje verkrijgbaar.

Bescherm je matras

Mocht je al je spaargelden aan dit matras willen toevertrouwen , dan is het raadzaam dit geheim met niemand te delen. Want voor je er erg in hebt is het matras en al je geld verdwenen.  En dan heb je dubbel pech.

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.