Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Meest dure matras ter wereld Terug naar blog overzicht

Meest dure matras ter wereld

Mensen zijn vaak eindeloos op zoek naar het beste en meest comfortabele matras. Auping, M-Line, Tempur, Energy+ en MediActive  behoren tot de meest gekende matras merken. Bedden voorzien van deze merk matrassen bieden doorgaans een hoog comfort, een anti-allergie werking en een lange levensduur.  Maar deze matras merken komen zeker niet in aanmerking voor de titel “meest dure matras ter wereld”. Maar welk matras dan wel?

Voor het budget van een luxe middenklasse auto

Duurder is niet beter

Het opvallende aan de meest dure matrassen, zoals bijvoorbeeld matrassen van  Hastens, V-Spring en  E.S. Kluft,  is dat er geen overtuigend bewijs bestaat dat deze matrassen ook een beter ligoppervlakte kennen dat tot een aanzienlijk productievere slaap leidt.  Maar daar koop je zulke matrassen ook niet voor. Het feit dat je in staat bent om een dergelijk matras aan te schaffen moet een geweldig gevoel geven.

Duurste matras

Maar wij zullen u niet langer in spanning houden. Het meest dure matras ter wereld is de Hastens Vividus. Deze Latijnse naam staat voor “vol van leven”. Het slapen op een Vividus bed wordt wel omschreven als slapen op een wolk.  Het matras is handgemaakt en opgebouwd uit de meest exclusieve en duurzame materialen. Tevens wordt het matras voorzien van jouw eigen naamplaatje.

Dat lijkt tot zo ver allemaal aantrekkelijk totdat je het prijskaartje van ongeveer Euro 45.000 ziet.  Dan zijn er nog maar een paar mensen over die zeggen: Doe mij maar een Vividus.

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.