Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

 • Altijd het juiste matras
 • Bespaar geld
 • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Nieuw van Auping. De Auping Royal Terug naar blog overzicht

Nieuw van Auping. De Auping Royal

Twee jaar is Auping bezig geweest met het ontwikkelen van een nieuw bed. Maar helemaal nieuw is de Auping Royal niet. Dit bed is 13 jaar geleden al gepresenteerd, maar is nu aangepast aan deze tijd en er is gebruik gemaakt van de nieuwste innovaties.

Een knap staaltje techniek

De Auping Royal is het paradepaardje van de onderneming. Het is een indrukwekkend staaltje techniek. Centraal staat de spiraalbodem die is uitgerust met een comfortzone, extra rug ondersteuning,  een individueel maatsysteem en het heeft verschillende verstelmogelijkheden.

De comfortzone is verwerkt in de spiraalbodem ter hoogte van de schouders. De zone signaleert hoe de slaper ligt en past daar de stevigheid op aan. Het individuele maatsysteem zorgt ervoor dat het bed optimaal ligt bij iedere lichaamslengte.

Auping Royal Combineren

De Auping Royal is goed te combineren met de Vivo en Maestro matrassen van Auping.

Het bed wordt geleverd in drie kleuren (zwart, wit of brons) die kunnen worden gecombineerd met verschillende hoogwaardige stoffen en afwerkingenstaaltje techniek. Waar logischer wijze ook een bijpassend prijskaartje aanhangt. De Royal is verkrijgbaar vanaf € 3.395,-. Prijs op basis van een 2-persoons Royal 180 x 210, met Royal vlakke  spiraalbodems, 2-persoons support en Dublin matrassen. Exclusief hoofdbord.

 

  Over de auteur

  Peter Trompert
  Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

  Deel het nieuws!

  Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

  Er zijn geen reacties

  Voeg een nieuwe reactie toe

  Wordt niet getoond op de website.