Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

 • Altijd het juiste matras
 • Bespaar geld
 • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Op een objectieve wijze matrassen vergelijken Terug naar blog overzicht

Op een objectieve wijze matrassen vergelijken

Het kopen van een passend matras is waarachtig geen gemakkelijke opgave. Een website als Welke matras? is er natuurlijk niet voor niets. Op onze website vind je allerhande tips en adviezen die je voor een miskoop moeten behoeden. En nu ook om tot een passend vergelijk te komen tussen alle matrassen die u zo al tegenkomt. Wij hebben namelijk als eerste in Nederland en Belgie een matrasvergelijker in het leven geroepen.

Dat is nu mogelijk met de Matrasvergelijker

Elke matrasverkoper zal zijn uiterste best doen om jou te overtuigen vooral bij hem (v/m) te kopen. De gekste argumenten zijn vaak nog niet gek genoeg.

Onderstaand tref je op humoristische wijze een aantal van dergelijke argumenten aan.

Matrasverkooptrucs top 5

 1. Deze matras is gemaakt van originele ganzenveren, geoogst in het Himalayagebergte door tuinkabouters. Beter bestaat niet.
 2. Deze matras kost eigenlijk 15.000 euro, maar omdat u het bent mag u hem voor maar 500 euro meenemen, én dan krijgt u gratis onze Platinum Excellent Matras Elite Superbe Magnifique sticker voor op uw auto!
 3. Op deze matras krijgt u nooit meer nachtmerries.
 4. Rugklachten door onze matras? Dat kan helemaal niet. Dan slaapt u waarschijnlijk in een verkeerde lichaamshouding: daar moet u echt wat aan doen hoor.
 5. Deze matras garandéért een goed liefdesleven!

Natuurlijk zijn bovengenoemde verkoopargumenten uitvergroot. Maar hoe vaak kom je de volgende overtuigende verhalen niet tegen?

Verkooptechniek en aanbiedingen

 1. Alleen vandaag geldt de actie met 80% korting. Dus u moet nu beslissen.
 2. Het matras is voorzien van kamelenhaar en zorgt daardoor voor de perfecte vochtverwerking.
 3. Op dit matras is wel 25 jaar garantie van toepassing.
 4. Bij aankoop van 2 matrassen krijgt u de boxspring gratis.

Trap niet in dit soort verkooptechnieken. Gelukkig is er een oplossing: de matrassen vergelijker van Welke matras?.  Want met dit hulpmiddel kun je in alle rust matrassen vergelijken. Zonder opdringerige en vaak overdreven verkooppraatjes! Je kunt zelfs selecteren op matrastype en de gewenste prijsklasse.

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.