Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Rutger Hauer als Ridder Floris gestrikt door beddenzaak Terug naar blog overzicht

Rutger Hauer als Ridder Floris gestrikt door beddenzaak

Beddenman Dirk van der Meulen van Meulen & Baarsma wist Rutger Hauer  als Floris te verleiden tot het maken van een reclamefilmpje voor zijn zaak. De wereldberoemde filmster van Friese origine zal zich tijdens de commercial ook nog eens in het Fries uitlaten.  Met recht is hier sprake van een uniek project.

Unieke samenwerking

In het reclamespotje, dat vanaf vandaag  te zien is op Omrop Fryslân, komt Hauer als een vermoeide ridder Floris aanrijden, die naar een bed verlangt.

Floris is een Nederlandse televisieserie die in 1969 in 12 afleveringen werd uitgezonden. De hoofdrol werd vertolkt door Rutger Hauer en de regie was in handen van Paul Verhoeven. Gemiddeld werd een aflevering bekeken door 3,0 tot 3,5 miljoen mensen.

Het is niet de eerste keer dat Van der Meulen bekende Friezen voor zich wist te winnen. Eerder deden kaatser Chris Wassenaar en trainer Foppe de Haan mee in reclamefilms voor de beddenzaak van Van der Meulen.

Gerelateerde berichten

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.