Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen à la carte met Kreamat Terug naar blog overzicht

Slapen à la carte met Kreamat

Met de  Kreamat boxspring wordt u in staat gesteld  meer dan 50 persoonlijke slaapcombinaties te realiseren.  Met deze mogelijkheid neemt Kreamat het uitgangspunt dat elk mens anders is heel serieus.   Iedereen kan nu slapen op basis van zijn of haar persoonlijke bouw, lengte, gewicht, geslacht, en leeftijd.

persoonlijk slapen door 50 instelmogelijkheden

Flexibiliteit van de vering modules

Doorgaans zijn de  schouder-, lende- en heupzoneringen bij een bedsysteem aan elkaar verbonden. Volgens Kreamat ontstaat er dan een situatie waarbij het systeem onvoldoende steun biedt op basis van uw persoonlijke lichaamsbouw.  

Kreamat heeft voor haar boxspring verschillende vering modules ontwikkelt voor de schouder, lende en heup die niet aan elkaar zijn verbonden. Daarnaast is elke module te verkrijgen in een soft, medium, firm, x-firm  en xx-firm uitvoering.  Van belang is het hierbij dat de ondersteuning van deze bedbodem door het  matras heen voelbaar is. Zo kan het lichaam optimaal in het matras zakken waar het nodig is en krijgt het een natuurlijke ondersteuning volgens de eigen  lichaamsbouw.

Een ander voordeel van het Kreamat systeem is dat ook elke lichaamsverandering (gewichtsverlies, zwangerschap, groei-fases, ...) in de  boxspring  kan worden aangepast.

Het daadwerkelijk voelbare verschil van de Kreamat boxspring wordt gerealiseerd in combinatie met één van de speciaal ontwikkelde 'Slapen à la Carte matrassen'.

Na een intake gesprek met behulp van een meetsysteem wordt uw persoonlijke boxspring samengesteld.

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn 2 reacties

Matthijs

op Woensdag 27 februari 2013 om 16:23 uur


Interessant, maar wat een hoop keuzes.

Hendrik van Asteren

op Vrijdag 29 maart 2013 om 14:17 uur


Bedankt voor de goede tips.

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.