Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen als een koning Terug naar blog overzicht

Slapen als een koning

Als we de crisis nu even achterwege laten en ons eens puur gaan richten op slaapcomfort. Welke matrassen liggen dan klaar om ons een fenomenaal slaapgenot te geven? Als je gaat googelen naar luxe matrassen dan kom je al gauw matrassen tegen in de prijscategorie €40.000 - €55.000. Dan vragen wij ons af: Wat maakt deze matrassen zo speciaal?

Welke matrassen bieden puur slaapgenot?

Hästens Vividus

Als eerste matras komen wij de Hästens Vividus tegen. Hästens Vividus uit het Latijns vertaalt "vol van het leven". Op het eerste gezicht een oversized-boxspring, maar als we even verder kijken dan zien we waaraan de Hästens Vividus zijn prijskaartje echt aan verdient. De Hästens Vividus wordt helemaal met de hand vervaardigd volgens beproefde methodes waarbij de meest bijzondere natuurlijke materialen worden verwerkt. Twee jaar lang hebben de beddenmakers en productontwikkelaars diverse combinaties van vlasvezel, paardenhaar, katoen en wol uitgetest om uiteindelijk de perfecte balans in een matras te vinden. Ook niet voor niets dat het maar liefst 160 uur duurt om één matras te kunnen produceren. Voor een "normaal" matras is dit niet langer dan een paar minuten. Winkelprijs van de Vividus: € 55.000,- 

Kluft the Royal Standard

Ons volgende matras en slaapkamer inspiratie is Kluft the Royal Standard. Kluft the Royal Standard gaat nog verder qua innovatie en uniek materiaal. Op het gebied van innovatie hebben zij een uniek boxspring ontwerp met diverse eigen patenten voor het complexe veringssysteem voor de ideale slaaphouding. Gemaakt van een mix met cashmir, zijde, exotische wol, hoge kwaliteit paardenhaar, gecertificeerd biologisch katoen en Talalay latex, wordt het Kluft the Royal Standard een unieke matras voor de elite. Dat Kluft the Royal Standard volledig achter zijn product staat laten zij merken door een garantie van 20 jaar te verstrekken. Winkelprijs € 40.000,-

Geld waard?

Deze matrassen worden met de nieuwste technieken en duurste materialen gefabriceert. Duidelijk dus dat hier hoge kosten aan vastzitten. Dat het hier om unieke producten gaat, waar je als een koning op zal slapen, is wel duidelijk.  Maar is € 40,000 voor een matras niet iets te gortig voor een goede nachtrust? 

Gerelateerde artikelen

Over de auteur

Tom Hoekjan
Dit artikel is geschreven door een fervent slaper en medewerker bij LivingComfort bekend van de matrasmerken Energy+, en MediActive en ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.