Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen in de toekomst Terug naar blog overzicht

Slapen in de toekomst

Vroeger kwalificeerde een matje van stro al als een goed bed. Tegenwoordig neemt men hier niet meer mee genoeg en kiest met liever voor een uitgebreide boxspring. Maar wat biedt de toekomst ons voor het ultieme slaapgenot? Welke-matras is opzoek gegaan en heeft de volgende futuristische bedden gevonden.

Futuristische bedden

Cocoon bed

Wasserbetten heeft met het Cocoon bed het ontwerp van bedden naar een nieuwe niveau getild. Doormiddel van innovatieve technologieën en het goed implementeren van bestaand technieken lijkt dit bed meer op een ruimteschip dan een bed voor op de slaapkamer. Het bevat een ingebouwde surround sound, therapeutische verlichting, waterbed geluiden en een watermatras om de gewichtloosheid van de ruimte te simuleren. 

 

Ecotypic bed

 

 

 

 

 

Het ecotypic bed is de laatste uitvinding in de categorie ecologisch wonen/slapen. Het hoogtepunt van dit bed is dat planten uit het bed kunnen groeien. Het bed is volledig uitgerust met LED lampjes om de planten te laten groeien, even als luidsprekers voor rustgevende muziek om lekker inslaap te sussen. Alle activiteiten rondom het bed, zoals gewicht heffen, zijn gecombineerd aan het bed zodat deze stroom opwekt. Op deze manier is het bed 100% ecologisch.

Ecocryptoc bed

Hi-Can High Fidelity Canopy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Fidelity Canopy is de ultieme droom van elk fervent slaper/gamer. In de vorm van een metalen doos biedt dit bed de gebruiker optimale luxe. Het bed is namelijk een volledig uitgerust multimedia systeem met o.a. een: HD projector, geluidssysteem, spelconsole, lamp en gordijnen die het gehele bed afsluiten. Of er daadwerkelijk ook veel in geslapen zal worden is te twijfelen, er zullen in ieder geval genoeg leuke nachten in worden doorgebracht.

Fidelity Canopy

 

 

 

 

 

 

 

Welke futuristisch bed zou jij graag in je slaapkamer hebben staan? Of heb je zelf een totaal eigenzinnig concept? Laat het ons weten!

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er is 1 reactie

Ineke

op Dinsdag 10 september 2013 om 18:03 uur


Sowieso de Hi-Can High Fidelity Canopy! Volgens mij kijkt iedereen wel tv in bed, waarom niet integreren in het bed? En dat afsluiten met gordijnen geeft een heel cosy gevoel, zelfs in hele grote ruimtes. Bovendien biedt het privacy. Leuk idee!

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.