Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen in een auto bed Terug naar blog overzicht

Slapen in een auto bed

Bedden blijven mensen inspireren. Welke man heeft als kind er niet van gedroomd om een bed te hebben in de vorm van een auto? De oplossing is dan vaak een dekbed met een autoprint. Maar in het V8 hotel bij Stuttgart kun je nu jouw droom werkelijk gaan beleven. Deze tip ontvingen wij voor de rubriek opvallende en aparte bedden.

Een jongensdroom wordt waar

10 kamers in het V8 hotel zijn ingericht op basis van het thema auto. Het resultaat mag er zijn. Kosten noch moeite zijn gespaard om bijvoorbeeld de bedden om te bouwen tot een waar autospektakel. Een paar thema’s als voorbeeld: V8 Camp, Racing, Carwash, Tuning en Nostalgie.

Om de nacht te kunnen doorbrengen in jouw favoriete auto is niet echt goedkoop. Voor een nachtje autoplezier moet je rekenen op ten minste 160 euro per nacht. Voor dat geld kun je dan wel in slaap vallen in een oude Kever, Morris Minor, Cadillac of Mercedes.

Gerelateerde artikelen

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.