Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen op een wolk is echt mogelijk Terug naar blog overzicht

Slapen op een wolk is echt mogelijk

Niet al te lang geleden zou een zwevend bed maar al te futuristisch in de oren hebben geklonken. Maar hier is het dan toch. Een duur, uiteraard luxe uitgevoerd, maar zwevend bed van de hand van de Nederlandse architect Janjaap Ruijssenaars.

Maar daar hangt wel een prijskaartje aan

Conventionele bedden en matrassen zijn in de afgelopen decennia vrijwel onveranderd gebleven.  De matrassenindustrie is niet zo vooruitstrevend. Er wordt naar eigen zeggen wel  geïnnoveerd maar de resultaten zijn doorgaans beperkt en zeker niet wereldschokkend. Maar als het aan Janjaap Ruijssenaars  ligt veranderd dit beeld.

Het doel van zijn ontwerp was een bed te maken dat geen last heeft van de zwaartekracht. En daar is hij zeker in geslaagd. Door de kracht van het magnetisme in te schakelen.

Maar er is nog niet 1 exemplaar van dit bed verkocht. Afgezien van de prijs zal ook de onbekendheid met de toegepaste technologie een rol hebben gespeeld. Een van de personen die interesse toonden in het bed was talkshow host Oprah Winfrey. Producers van haar show belden enthousiast naar Ruijssenaars. Ze wilden de architect en het bed graag in de show hebben. Maar daar is het uiteindelijk niet van gekomen.

Dus als u nog enkele miljoenen los op zak heeft en u geboeid bent door dit bed, neem dan contact op met Universe Architecture. Zij zullen ongetwijfeld bereid zijn u van dienst te zijn. In ieder geval bent u dan de eerste in de wereld die daadwerkelijk zwevend slaapt. En vergeet u dan niet uw ervaring op dit weblog met ons te delen?

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.