Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten Terug naar blog overzicht

Traagschuim matras ideaal bij lichamelijke klachten

In het Limburgs Dagblad van 6 januari 2014 troffen wij een interessant artikel aan over traagschuim matrassen. Onderstaand treft u de letterlijke tekst aan.

"Indien u kampt met lichamelijke klachten zoals artrose, spierpijn, pijnlijke gewrichten of rugklachten, kan slapen behoorlijk vermoeiend zijn. Maar dankzij de drukverlagende eigenschappen van een traagschuim matras kan iedereen van een gezonde nachtrust genieten."

Beste matras bij lichamelijke klachten

Eigenschappen traagschuim matras


"Een traagschuim matras is dankzij haar unieke eigenschappen niet te vergelijken met alle andere soorten matrassen. De bijzondere traagschuim matrassen zijn oorspronkelijk ontwikkeld door een Zweeds bedrijf in samenwerking met de NASA. Een traagschuim matras zorgt voor minder opwaartse druk waardoor het lichaam in haar natuurlijke balans komt. Dat merkt u direct. Op het moment dat u de traagschuim matras induwt, komt het schuim langzaam omhoog. De traagschuim matras vormt zich exact naar de contouren van uw lichaam, waardoor er een optimale drukverdeling ontstaat zonder drukpunten. Het voelt als zwevend slapen.

Traagschuim matras bij lichamelijke klachten

Een traagschuim matras is vooral voor mensen met lichamelijke klachten de oplossing. Dankzij de drukverlagende en comfort verhogende eigenschappen zult u dieper en minder onrustig slapen. Uw lichaam heeft minder drang om te draaien en te keren, met een rustige nacht tot gevolg."

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.