Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Vermijd stress door een matras via het internet te kopen Terug naar blog overzicht

Vermijd stress door een matras via het internet te kopen

Het internet is niet alleen een uitstekend medium om je te orienteren op een (matras) aankoop. Een groot en nog immer groeiend deel van de Nederlandse  bevolking bereidt zich  via het internet voor op een grote aanschaf, waaronder een matras. Maar het plaatsen van een bestelling bij een (matrassen) webwinkel blijkt ook rust te brengen. Stressless zou je bijna zeggen.

De feestdagen zorgen voor gespannen winkelbezoeken

Irritatie tijdens Sinterklaas- en Kerstaankopen


Lange rijen bij de kassa, voordringende mensen, chagerijnige kassamedewerkers, geirriteerde verkopers en niet te vergeten geen parkeerplaats te vinden. U herkent deze situaties vast wel tijdens het doen van de Sinterklaas- en Kerstaankopen. Met als gevolg irritatie, stress en frustratie. Dit blijkt uit een wereldwijd onderzoek van PayPal naar winkelen vlak voor feestdagen.

 
Dit onderzoek toont ook aan dat 1 op de 6 mensen naar familieleden schreeuwt tijdens het winkelen. En de auto stallen op bijvoorbeeld een invalideparkeerplaats wordt zeker niet geschuwd. Zo ook het afsnijden van andere auto's op weg naar de winkel, het afblaffen van winkelpersoneel en het voordringen bij de kassa zijn populaire bezigheden. Het blijkt dat met name de Fransen koploper zijn bij dit opvallende koopgedrag. Hoe de Nederlander zich gedraagt wijst het onderzoek niet uit. Maar gezien mijn eigen observaties zullen wij niet ver van de Fransen zijn verwijderd. Stressfull zou je bijna zeggen.
 

Aankopen doen op het internet

Om aan deze ellende te ontkomen kiezen steeds meer mensen voor het doen van aankopen op het internet. Of je moet zo slim zijn als de matrassen koper. Deze houdt zijn plas op tot na de Kerst. Tussen Kerst en Oud op Nieuw gaan wij massaal naar de meubelboulevard. Daar worden dan de matrassen in grote aantallen aangeschaft. In alle rust.

 

De slimste koper gaat proefslapen!

Maar het kan beter. Alleen de allerslimste matrassen koper zal de aankoop via het wereldwijde web doen. Want met het geld en de tijd  dat  hierdoor bespaard wordt, kunnen andere leuke dingen worden gedaan. Het voordeel van de matrassen webwinkel is dat je het uitgekozen matras doorgaans thuis mag uitproberen met een recht op retour. Lekker proefslapen in je eigen vertrouwde slaapkamer.  Kom daar bij de gemiddelde slaapspeciaalzaak maar eens om. Stressless zou je bijna zeggen.

 

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.