Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Zondag drukker dan een normale werkdag Terug naar blog overzicht

Zondag drukker dan een normale werkdag

De zondag is bij uitstek de dag dat we lekker kunnen uitrusten. Even uitslapen, daarna een lekker ontbijtje en geen tijd voor zorgen aan het hoofd. Maar is dit nog wel onze realiteit? Uit Brits onderzoek voor een tv-kanaal blijkt namelijk het tegenovergestelde. De zondag is inmiddels verworden tot de meest stressvolle dag van de week. Althans zo ervaart een groot deel van de deelnemers aan het onderzoek de zondag.

De wekelijkse klussen zijn verschoven naar de zondag

Nu ook druk op de zondag

Het doen van huishoudelijke klusjes en de wekelijkse boodschappen, discussies tijdens familiebezoekjes en stressen over werk zorgen er allemaal voor dat de vrije zondag net zo’n stressvolle dag is als iedere andere werkdag. 65 procent van de 2000 ondervraagden hadden het drukker op een zondag dan op een normale dag waardoor ze geen tijd hadden om te herstellen van een drukke werkweek. 

De helft van de ondervraagden zag de zondag dan ook als een dag om van alles gedaan te krijgen. In plaats van relaxen, staan mensen op zondag te wassen, te koken, te strijken en moeten er boodschappen gedaan worden. 

Zorg voor een goed matras

Reden te meer om voor een uitstekende nachtrust  te zorgen. Voor een herstellende slaap vormt het juiste matras de basis.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.