Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Auping meest betrouwbare matras merk Terug naar blog overzicht

Auping meest betrouwbare matras merk

Door de lezers van Readers Digest  is Auping voor het zesde jaar op rij uitgeroepen tot het meest betrouwbare matrassen merk van Nederland. Dat blijkt uit het Readers Digest Lezersonderzoek “Trusted Brands 2012”. Uiteraard feliciteert de redactie van Welke matras? Auping van harte met deze bijzondere uitverkiezing.

Voor het zesde jaar op rij

Aan het onderzoek deden meer dan tweeduizend Nederlandse consumenten mee. Meer dan een op de drie, 37 procent, Nederlandse consumenten noemt Auping  als meest betrouwbaar. Daarmee neemt de fabrikant uit Deventer een ruime voorsprong op de nummers twee en drie, respectievelijk Beter Bed  (16,1 procent) en Ikea (9,6 procent).

In de beoordeling is onder meer gelet op de kwaliteit, de prijs/kwaliteitsverhouding en de mate waarin het merk weet wat de behoefte van de consument is.

Het onderzoek “Trusted Brands 2012” is de twaalfde editie van het lezersonderzoek van Readers Digest. Het onderzoek geeft een beeld van het consumentenvertrouwen in merken, verdeeld over 38 categorieën zoals  “auto”, “bank”, “camera” en “wasmiddel”. In Nederland zijn hier achttien lokale categorieën aan toegevoegd, waaronder de categorie  “bed”.

Gerelateerde artikelen

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.