Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Lattenbodem – Swissflex gunt ons een blik achter de schermen. Terug naar blog overzicht

Lattenbodem – Swissflex gunt ons een blik achter de schermen.

Het gerenommeerde Zwitserse bedrijf Swissflex is een vooraanstaande en internationaal opererende producent van o.a. lattenbodems. Het ambacht van lattenbodems bouwen beheerst de onderneming  tot in de puntjes.  De Swissflex producten worden gekenmerkt door zeer hoge kwaliteit en uiteraard  Zwitserse precisie.

Constant hoge kwaliteit en technologische innovatie

De bedrijfsfilosofie van Swissflex wordt gekenmerkt door 2 zaken:  het leveren van een constant hoge kwaliteit en technologische innovatie. Aan deze uitgangspunten is de onderneming altijd trouw gebleven. Zij kan inmiddels  bogen op ruim zestig jaar traditie en ervaring. Decennia waarin de onderneming is uitgegroeid tot technologisch leider op het gebied van lattenbodems. En dat alles met het doel de beste oplossing voor het slaapcomfort van haar klanten te waarborgen.

Als een van de weinige lattenbodem producenten laat Swissflex op regelmatige basis echte innovaties het levenslicht zien. Producten die grensverleggend zijn en er toe doen. Waar de consument daadwerkelijk wat aan heeft.

Wanneer je geïnteresseerd bent om te zien hoe een Swissflex lattenbodem en matras worden gemaakt dan is de Swisflex bedrijfsfilm zeker de moeite waard.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.