Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras - Beter Bed en Wehkamp.nl gaan samenwerken Terug naar blog overzicht

Matras - Beter Bed en Wehkamp.nl gaan samenwerken

De markt voor matrasen die via het internet worden aangeschaft groeit hard. Consumenten zijn steeds vaker bereid on-line matrasen te bestellen.  Populaire webwinkels zoals Energy+, MediActive  en TotalFit matrassen hebben aan deze ontwikkeling bijgedragen. Dat de consument het kopen van matrassen op het internet heeft ontdekt, is ook aan wehkamp.nl en Beter Bed niet voorbijgegaan. Daarom hebben Wehkamp.nl en Beter Bed besloten intensief te gaan samenwerken.

Explosieve groei verwacht van internet verkopen van matrassen

Het grootste online warenhuis van Nederland en de marktleider op het gebied van slaapcomfort bundelen elkaars kwaliteiten. Wehkamp.nl zal een volwaardig kernassortiment van Beter Bed in haar online winkel opnemen, waaronder merken als M line, Kårlsson , Alpin+ en Pullman. Beter Bed zal zelf de logistiek voor haar producten richting de klanten van wehkamp.nl verzorgen.

Matras Assortiment

De strategie die Beter Bed zo succesvol maakt kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, scherpe prijzen, uitermate klantgericht denken en een verregaande serviceverlening. De formule van Beter Bed sluit naadloos aan op de kern- en merkwaarden van wehkamp.nl. Gezamenlijk kunnen de ondernemingen de online markt voor de productgroepen binnen de slaapkamerbranche een nieuwe impuls geven. Als grootste online warenhuis wil Wehkamp.nl haar klanten graag ook een breed assortiment bieden binnen deze specifieke productgroepen. Met kwalitatieve merken van Beter Bed als M Line, Kårlsson en Alpin+ als aanvulling op het bestaande assortiment, kan dit worden gerealiseerd aldus wehkamp.nl.

Online expertise

Beter Bed verwacht door de samenwerking met wehkamp.nl ook groei in het online segment te kunnen realiseren. De online markt is de snelst groeiende markt op
dit moment. Experts verwachten dat over tien jaar, zo'n 30% van de omzet van de totale woonmarkt online wordt gegenereerd. Wehkamp.nl heeft een jarenlange
expertise opgebouwd als het gaat om online winkelen en daarmee zijn zij dus de beste partner in Nederland voor Beter Bed om mee samen te werken.

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er is 1 reactie

a hoogeboom

op Zaterdag 14 juli 2012 om 13:08 uur


heeft u ook matrasen van maat 100 bij 190 groetjes ab

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.