Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras - Ex George Clooney loopt blauwtje op Auping-bed Terug naar blog overzicht

Matras - Ex George Clooney loopt blauwtje op Auping-bed

Elisabetta Canalis neemt zichzelf niet al te serieus. Na haar in de media breed uitgemeten break-up met acteur George Clooney afgelopen zomer, loopt Canalis in een commercial voor de Nederlandse beddenfabrikant Auping opnieuw een blauwtje

Geestige nieuwe commercial van Auping

Afgelopen oktober was de ex van Clooney nog wereldwijd trending topic toen zij in Berlijn met haar nieuwe vlam een taxi wilde nemen die reeds bezet was.
 
In de nieuwe commercial voor Auping stapt zij wederom gelijktijdig met een onbekende in een taxi. Dit keer pakt het anders uit en lijkt er tussen de twee een romance te ontstaan. Niets is minder waar; het beeldschone model staat opnieuw een afwijzing te wachten. Want niets voelt zo goed als de nieuwe matrassen van Auping, aldus de commercial.

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.