Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras - Slapen op Ikea matrassen op luchthaven Terug naar blog overzicht

Matras - Slapen op Ikea matrassen op luchthaven

Slimme actie van Ikea want met een jet lag slapen alle matrassen lekker. De foto die bij dit artikel is geplaatst zal, als het aan Ikea ligt, tot het verleden behoren. Ikea blijft de consument verrassen met aansprekende initiatieven. Ikea heeft voor passerende reizigers op luchthaven Roissy-Charles de Gaulle in Parijs een pop up lounge neergezet. Ontspannende tv-hoekjes en negen aangeklede slaapkamers met Ikea matrassen voor wachtende passagiers die wel een hazenslaapje kunnen gebruiken.

Slimme marketing stunt van woonwarenhuis

Met de Ikea luchthaven lounge zet het budgetmeubelhuis zichzelf in de kijker op een manier waar je als vakantieganger wat aan hebt. In feite is de luchthavenlounge gewoon een showroom. Compleet met bedden. En daar mag je gewoon op een ikea matras een tukje tegen de jetlag op doen. Even tv kijken kan ook. En natuurlijk ontbreekt het Smaland waar je je kind in goede handen achter kunt laten niet.

De luchthavenlounge is een waardige opvolger voor de grote mannenversie van de ballenbak, een gezellig huis op een metroperron en met augmented reality opgeleukte gids. Een ruimte van 220 vierkante meter is tijdelijk praktisch ingericht om vermoeide of wachtende reizigers op te vangen. Naast slaapruimtes voor powernaps, is er ook aan de jeugdige luchthavenbezoekerjes gedacht. Kinderen kunnen hun lol op in de 'bewaakte' speelzone.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.