Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras – COCO-MAT matrassen adviseren een middagdutje Terug naar blog overzicht

Matras – COCO-MAT matrassen adviseren een middagdutje

De Griekse matrassenfabrikant  COCO-MAT is gespecialiseerd in natuurlijke slaapproducten. Geëlastiseerd kokosvezel, een materiaal dat bekend staat om zijn luchtdoorlatende eigenschappen, domineert de vulling van de COCO-MAT matrassen.  Inmiddels worden de COCO-MAT matrassen in 10 landen aangeboden waaronder Nederland en België. COCO-MAT liet een onderzoek doen naar het effect van een middagdutje.

Een middagdutje goed voor de gezondheid en productiviteit

Middagdutje

De producent liet 24.000 Griekse volwassenen - tijdens werktijd - een middagslaapje doen. En wat bleek? Overdag een uiltje knappen is niet alleen een efficiënt en verfrissend alternatief van cafeïne, het is bovendien goed voor de gezondheid en de productiviteit.

Op de website van de fabrikant staat te lezen: "Mensen die meerdere keren per week dutten hebben een lager risico om aan een hartkwaal te sterven. De mensen die op het werk dutten hebben veel lagere niveaus van spanning. Het dutten verbetert het geheugen, ook de cognitieve functies en de stemming."

 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er is 1 reactie

Ingrid

op Vrijdag 04 mei 2012 om 19:25 uur


Wij hebben coco-mat matrassen en deze zijn al compleet af, binnen een jaar.
Na een jaar mails en contacten en tot tweemaal een afspraak gemaakt te hebben, zijn ze tot op heden nog steeds niet geweest.
Helaas heb ik net op internet gevonden dat we niet de enige met dezelfde klachten zijn.
U bent gewaarschuwd!

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.