Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras – Matrasambities Wehkamp Terug naar blog overzicht

Matras – Matrasambities Wehkamp

Wehkamp wil hét online woonwarenhuis van Nederland worden. Daarmee geeft het bedrijf indirect aan ook te willen uitgroeien tot de grootste aanbieder van matrassen op het internet. Om dat te bereiken is de webwinkel al een zogenaamde strategische alliantie aangegaan met o.a. Beter Bed. Hiervoor verwijzen wij naar een eerder blogartikel Beter Bed en Wehkamp.nl gaan samenwerken. Of Wehkamp op korte termijn haar netwerk met bekende matras merken, naast de M-Line en Pullman matrassen, verder  uit zal breiden doet de onderneming geen uitspraken.

Internetverkopen matrassen zullen stijgen

Ongeveer 40.000 matrassen worden volgens opgave van Wehkamp jaarlijks online verkocht door het bedrijf. Dat is overigens nog zonder de matrassen van Beter Bed er bij op te tellen. De verwachting van Wehkamp is dan ook dat in 2011 méér matrassen via het internet worden verkocht. 

Wehkamp merkt op dat door de toevoeging van merken er niet minder producten van het eigen Wehkamp-merk worden verkocht. De partners waar mee wordt samengewerkt halen in de fysieke winkels ook niet minder omzet. Met de online verkoop wordt de gehele taart groter, aldus Wehkamp. 

De ervaring van Wehkamp komt overeen met de visie van de redactie van Welke matras?. In het artikel “Het internet belangrijk bij de aankoop van een matras” wordt op dit onderwerp nader ingegaan. 

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.