Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Matras merk - Mart Visser ontwerpt nieuwe boxsprings Pullman Terug naar blog overzicht

Matras merk - Mart Visser ontwerpt nieuwe boxsprings Pullman

Pullman ontwerpt en fabriceert sinds 1937 matrassen, boxsprings en comfort toppers in Nederland. Puur Nederlandse kwaliteitsproducten, vervaardigd door de beste vakmensen, ontwerpers, inkopers, meubelmakers en stoffeerders, vanuit de visie dat klanten moeten kunnen combineren naar persoonlijke behoefte, stijlvoorkeur en beleving van comfort. Pullman boxsprings vervullen daarom de behoefte aan ultiem comfort, persoonlijke smaak en stijlopvatting van velen.

Nieuwe boxspring Pullman van de hand van Mart Visser

Pullman Boxspring

Een van Nederlands meest vooraanstaande couturiers Mart Visser heeft de traditie voortgezet van het merk Pullman om design boxsprings op de markt te brengen.  Pullman nodigde Mart Visser uit om zijn visie te geven op vormgeving, materiaalkeuze en kwaliteit van boxsprings. Dit resulteerde in een oogstrelende synergie van twee totaal verschillende disciplines. De nieuwe lijn Mart Visser by Pullman valt op door  kwaliteitsstoffen en vakmanschap te combineren met grafische lijnen en contouren in de herkenbare stijl van Mart Visser. 

De boxsprings worden met de hand vervaardigd waarbij de wensen van de klant mede als uitgangspunt dienen. Alle matrassen en comfort toppers zijn uitgevoerd met luxe kwaliteit damast, speciaal met ingeweven Mart Visser dessin.

Een vijftal smaakvol vormgegeven boxsprings in nachtblauw, cool black, natural gold, aluminium en flannel grey laten zien dat Vissers perfecte oog voor detail en finesse ook op boxspringbedden toepasbaar is. Deze exclusieve boxspringlijn vindt u bij door Pullman geselecteerde dealers.

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.