Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

SelectComfort snelle groeier met de matras merken Energy+ en MediActive Terug naar blog overzicht

SelectComfort snelle groeier met de matras merken Energy+ en MediActive

Vorig jaar opende SelectComfort  4 showrooms en dit jaar zijn er al weer 3 nieuwe units gerealiseerd.  Het bedrijf beschikt nu over 14 eigen showrooms van Groningen tot Antwerpen. En het einde is nog niet in zicht. Het hart van de onderneming wordt gevormd door de matrassen webwinkels Energy+ en MediActive.

 


Ondanks de economische tegenwind boekt de matrassen expert SelectComfort succes.

Kevin Brouwer- de presentator van het populaire TV programma LifestyleXperience van RTL4- zocht SelectComfort op en interviewde Peter Trompert, algemeen directeur. 

In aansluiting op het interview met Kevin Brouwer vroegen wij Peter Trompert naar de redenen van het succes van SelectComfort.

Slaap om te leven

“SelectComfort beoogt een zo hoog mogelijk ligcomfort,  lichaamsondersteuning en slaaphygiëne  te bieden aan de gebruikers van onze matrassen” aldus Trompert.  “Deze situatie draagt bij aan een gezonde en pijnvrije nachtrust. Met als uiteindelijk doel dat onze klanten uitstekend slapen om de volgende dag weer vol in het leven te staan. Slaap om te leven. Dat is waar wij in geloven”.

“Door drukpunten op het lichaam zo veel mogelijk uit te sluiten, leveren onze MediActive en Energy+ matrassen ook een aanmerkelijke bijdrage  aan het voorkomen van doorligwonden (=preventie van decubitus)” licht Trompert verder toe.

Top service en garantie

“Bij SelectComfort bieden wij bijvoorbeeld 14 dagen gratis proefslapen aan en worden de matrassen binnen 2 werkdagen geleverd, ook op zaterdag.  Daarnaast staat onze klantenservice van 09.00 tot 21.00 uur paraat om de klant met raad en daad bij te staan.  Tevens zijn onze garantievoorwaarden uiterst aantrekkelijk maar bovenal duidelijk voor onze klanten” rond Trompert zijn verhaal af.

Gerelateerde artikelen

Over de auteur

Peter Trompert
Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.