Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

 • Altijd het juiste matras
 • Bespaar geld
 • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

De oktober woonmaand komt eraan! Terug naar blog overzicht

De oktober woonmaand komt eraan!

De herfst is afgelopen vrijdag officieel begonnen. Naast vallende bladeren en stormachtig weer, brengt de herfst nog een ander fenomeen met zich mee: de oktober woonmaand.

De oktober woonmaand is al jaren een vast ritueel voor bedrijven om hun herfst- en wintercollecties te introduceren. Veel mensen gebruiken deze eerste herfstmaand om hun eigen huis herfst/winter proof te maken. De grootste reden hiervoor zijn de kortingsacties, die bedrijven voeren tijdens deze maand. Zo geeft slaapspecialist LivingComfort een korting van 5% op al haar producten!

Warme kleuren

Dit najaar zijn het vooral de warme kleuren, die een grote rol gaan spelen. Veel interieurdesigners maken deze herfst gebruik van kleuren, als oudroze, taupe en olijfgroen. Naast deze kleuren zijn goudtinten ook heel gewild dit najaar. Deze zien we vooral terug in accessoires als vazen, kommetjes, kaarsen en kussentjes.

Gerelateerde berichten

  Over de auteur

  Peter Trompert
  Dit artikel is geschreven door . Peter is reeds meer dan 20 jaar werkzaam in de matrasindustrie. Op Welke-matras.nl volgt en verslaat hij de laatste ontwikkelingen en trends op de Nederlandse matrassen en slaapmarkt. Peter is tevens directeur van LivingComfort, bekend van de matrasmerken Energy+ en MediActive ..

  Deel het nieuws!

  Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

  Er zijn geen reacties

  Voeg een nieuwe reactie toe

  Wordt niet getoond op de website.