Vraag het onze matrasexpert

Matras Keuzehulp

Volg onze 8 eenvoudige stappen en wij realiseren de beste oplossing.

  • Altijd het juiste matras
  • Bespaar geld
  • Bespaar tijd
Laten we beginnen
Deel deze pagina

Slapen op de sportschool Terug naar blog overzicht

Slapen op de sportschool

We zijn het gewend. De meeste innovaties en grensverleggende ideeën komen uit de Verenigde Staten. In mijn speurtocht naar de laatste stand van zaken op het gebied van matrassen en slapen liep ik tegen een wel heel bijzondere slaapplaats aan. Slapen in een soort hangmat op de sportschool.  Wat daarbij de achterliggende gedachte is kan ik niet helemaal volgen. U misschien wel?

Opgeladen weer thuiskomen zonder inspanning

Tijdens de 'les' kruipen deelnemers in zijden hangmatten. Hier blijven ze rustig en ontspannen liggen. De enige opdracht  is: ontspan, doe je ogen dicht en luister naar de rustgevende muziek. Na een half uur maakt de lerares iedereen zachtjes wakker.

Opladen

De sportschoolhoudster, Ms Patel, kwam op het idee toen de zaal tussen de lessen door niet gebruikt werd. Deelnemers zijn heel enthousiast. “Het moedigt ons aan om een dutje te doen en zo op te laden om weer aan het werk te gaan.” Een ander is minstens zo enthousiast. “Dit is het beste slaapje wat ik ooit heb gedaan. Ik wil zo'n cocon voor thuis!” Het blijkt  een ware rage te worden.

Deze 'les', waarbij je in een baarmoederachtige cocon ligt, is waarschijnlijk de minst zware les ooit gegeven op een sportschool.  Dus als je eens lekker naar de sportschool wilt gaan zonder er moe vandaan te komen dan heb je nu de oplossing gevonden.

Over de auteur

Theo Lentjes
Dit artikel is geschreven door werkzaam bij LivingComfort(bekend van de matrasmerken Energy+,MediActive en allesvolger op het gebied van de online matrassen en slaapwereld. Zijn doel op welke-matras: dankzij het internet meer inzicht en overzicht bieden in de wereld van matrassen en slapen.

Deel het nieuws!

Laatste matrastips en nieuwtjes in je mailbox?

Er zijn geen reacties

Voeg een nieuwe reactie toe

Wordt niet getoond op de website.